Billi Klantendienst

Billi Klantendienst

022 900 900

Billi – Een volledig pakket
Billi is een telecommunicatiebedrijf dat voor zowel privé als zakelijke doeleinden mobiel, internet en telefonie aanbiedt. Eind 2015 had het bedrijf ruim 40.000 klanten die door de Billi Klantendienst wordt opgevangen. Billi staat bekend om de uitstekende kwaliteit die tegen concurrerende prijzen wordt geboden. Bij een compleet internetpakket, biedt Billi gratis onbeperkt internettelefonie.

Internet, Vaste Telefonie en Mobiel
Billi biedt diensten van de hoogste kwaliteit aan in de sectors mobiel, internet en telefonie. Met Internet Complete surft de hele familie op een tablet, telefoon, laptop, spelcomputers of PC. Bij Internet Complete en Internet Max biedt Billi vaste tarieven voor telefonie. Ook kunt u uw huidige telefoonnummer behouden, zodat u niet overal uw telefoonnummer hoeft te wijzigen. Om hun dankbaarheid te tonen, voorziet Billi de klant van vele gratis diensten. Automatische doorschakeling van oproepen, wisselgesprekken, beller-ID en voicemail zijn diensten die voor goedkopere en concurrerende prijzen worden aangeboden in vergelijking met concurrenten. Billi beweert dat zij 70% goedkoper zijn dan hun concurrenten. De volledige installatie wordt uitgevoerd door een technieker van de Billi Klantendienst.

Hulp nodig? De Billi Klantendienst staat voor u klaar
Klanten kunnen op verschillende manieren hulp ontvangen vanaf de officiële website van Billi. Om met een medewerker te spreken, kunt u de Billi Klantendienst telefonisch contacteren van 09.00 uur tot 17.30 uur op werkdagen. U kunt de Klantendienst bereiken op het nummer 022 900 900 of u kunt een support ticket aanmaken, waarna zij contact met u opnemen om uw vraag te beantwoorden. Heeft u een algemene vraag, dan kunt u nagaan of u de vraag kunt oplossen in de veelgestelde vragen.

Belangrijke informatie om Billi te contacteren
Klanten kunnen direct spreken met de Billi Klantendienst, maar u kunt beter eerst nagaan of uw vraag in de veelgestelde vragen staat. Het kan namelijk even duren voordat u wordt verbonden met de Billi Klantendienst. Klanten dienen er rekening mee te houden dat de Billi Klantendienst niet beschikbaar is in het weekend. Natuurlijk kunt u op elk moment van de dag een e-mail sturen naar info@billi.nl. Om de diensten meer toegankelijk te maken voor hun klanten, kunt u online inloggen op uw account, zodat u de diensten waarvoor u staat aangemeld, beter kunt beheren. U kunt overstappen naar Billi door de Klantendienst te contacteren. Zij geven u informatie over de procedure en een technieker zal de installatie voltooien.

Rate Billi Klantendienst!
1 (20%) 1 vote

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *