Ketnet Klantendienst

Ketnet Klantendienst

02/735 83 82

Ketnet – entertainment voor kinderen
Ketnet richt zich op de ontwikkeling en ontplooiing van kinderen in een hedendaagse en creatieve mediabeleving. Zij bieden een kwaliteitsvol en gevarieerd aanbod voor kinderen tot 12 jaar. Het doel is om kinderen te stimuleren om actief deel te laten nemen en het medialandschap te laten leren kennen in een veilige en reclamevrije omgeving. Onder de overkoepelende naam Ketnet Jr. bundelt Ketnet sinds 2015 zijn aanbod voor peuters en kleuters. Dit is vooral gericht op televisie, maar ook apps voor een tablet zijn beschikbaar. Door in te spelen op interesses en deelname serieus te nemen, wil Ketnet dialoog ontwikkelen met kinderen en ouders, leraren en jeugdwerkers. Kinderen kunnen zichzelf herkennen in Ketnet en het bedrijf heeft een eenvoudige benadering naar nieuws, sport en cultuur.

Breed scala voor uiteenlopende interesses
Ketnet probeert kinderen tot 12 jaar optimaal te bereiken met een complimentair aanbod van televisie, online en evenmenten.

Voor televisie bieden zij onder andere:
• informatie
• cultuur
• educatie
• avontuur
• humor
• quiz
• fictie
• liveshows
Het bedrijf schenkt aandacht aan onderwerpen die interessant zijn aan kinderen tot 12 jaar en brengen dit op een manier dat het voor deze doelgroep gemakkelijk te begrijpen is. Zo hadden ze oog voor diversiteitsthema’s, de musical Junior Musical en het gala van de gouden K’s, waar de kinderen prijzen konden geven aan populaire figuren in de wereld van showbizz. Een uitgebreid aanbod om de uiteenlopende interesses van kinderen tegemoet te komen.
Het online-aanbod bestaat uit toepassingen, spelletjes en video’s. Uit onderzoek bleek dat Ketnet het grootste sociale netwerk is in Vlaanderen voor kinderen tussen 9 en 12 jaar. Het aantal bezoekers per dag voor Ketnet stijgt per jaar.

Ketnet biedt actieve evenementen en activiteiten waar de kinderen aan kunnen meedoen. Zo is er Carneval, Halloween, Kerst en de Intrede van Sinterklaas.

Ketnet Klantendienst
De website van Ketnet is erg kindvriendelijk en de taal is voor hen gemakkelijk te lezen en begrijpen. Hebben kinderen of ouders vragen over Ketnet, dan kan men de veelgestelde vragen bekijken die de Ketnet Klantendienst heeft samengesteld. Staat het antwoord op de vraag hier niet bij, dan kan men contact opnemen met de Klantendienst.

Wanneer is de Ketnet Klantendienst bereikbaar?
Ketnet Klantendienst is bereikbaar via postadres of het algemene faxnummer 02/735 83 82. Het is niet mogelijk om hen telefonisch te bereiken. Op ontvangst van de vragen of opmerkingen via post of fax, zal Ketnet Klantendienst antwoorden.

Rate Ketnet Klantendienst!
Rate this postComments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *