Lastminute Klantendienst

Lastminute Klantendienst

0800 083 4000

Lastminute
Lastminute is de website waar klanten op het laatste moment een vakantiereis of vliegtickets kan boeken. Hierdoor kan Lastminute voordelige prijzen aanbieden, aangezien de prijzen vlak voor de vertrekdatum flink dalen. Op deze manier worden lege stoelen en hotelkamers alsnog verkocht, wat meer geld oplevert dan een lege stoel of kamer. Meer dan 94% van mensen heeft gekozen voor Lastminute voor een ongeplande reis op het laatste moment. Hotels, maaltijden, stedentrips, theatertickets, een dag naar een kuuroord; dit zijn allemaal producten en evenementen die via de website geboekt kunnen worden. Daarnaast wordt een effectieve Lastminute Klantendienst aangeboden aan de klanten.

Geweldige diensten aan klanten
Hotels, Eurostar, top hotels, korte vakanties, vakanties naar Egypte, weekendvakanties, theaters, restaurants, hotels in Amsterdam, afternoon tea, goedkope hotels, luxe hotels, kuuroorden, vakanties naar Tenerife, goedkope vakanties; dit is nog maar een beknopt overzicht van het aanbod dat beschikbaar is op Lastminute. Al deze diensten zijn direct te boeken en de kwaliteit verandert hier niet door, zelfs als de diensten op het allerlaatste moment worden geboekt. Voor vragen en opmerkingen is de uitstekende Lastminute klantendienst opgezet.

Linken voor snelle support
Hotels, vluchten, autohuur, ervaringen, groepsboekingen, prijsgarantie, creditcarddiensten, verzekeringen, controleer mijn reis, kuuroord, vakanties en restaurant; dit is een kleine greep uit het aanbod dat door Lastminute wordt aangeboden. In een aparte sectie op de website kan de klant zelf op zoek gaan naar antwoorden tussen de veelgestelde vragen. Klanten kunnen hier terecht voor antwoorden op vragen over onder andere de beste beschikbare stoelen, inchecken voor vluchten, openingstijden, APIS, wijzigingen van vluchtgegevens en het selecteren van theaterstoelen. De Lastminute klantendienst verstrekt reisadvies aan zijn klanten dit staat weergegeven op de officiële website.

Lastminute klantendienst
De verkoop- en Lastminute klantendienst kan gecontacteerd worden voor vragen over verschillende diensten, waaronder ervaringen, kuuroorden en pakketreizen. Voor andere diensten kan de klant contact opnemen op het nummer 0800 083 4000 (vaste lijn) en 0330 100 9126 (mobiel) of 0044 1483 909 006 (buitenland). Voor andere soorten diensten en producten, is een uitgebreid aantal telefoonnummers beschikbaar die, afhankelijk van het onderwerp, 24 uur per dag gebeld kunnen worden. Vanaf het buitenland kan iedere klant contact opnemen met de Lastminute klantendienst op het nummer 0044 1483 909 007 en 0044 1483 263 310 voor de verkoopafdeling. Het nummer 0800 231 5526 kan alleen voor pakketreizen gecontacteerd worden en is geopend van maandag t/m zondag van 08.00 uur tot 23.00 uur.

Rate Lastminute Klantendienst!
Rate this postComments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *