UCB Klantendienst

UCB Klantendienst

+32 2 559 99 99

Union Chimique Belge (UCB)
UCB is een biofarmaceutisch bedrijf dat in 1928 is opgericht. Het hoofdkantoor is gevestigd in Brussel. Het heeft een omzet van 3,3miljard Euro en het richt zich voornamelijk op Onderzoek en Ontwikkeling. Het produceert verschillende medicijnen voor epilepsie, de ziekte van Crohn en de ziekte van Parkinson. Het richt zich vooral op de behandeling van ziektes die worden behandeld door specialisten op het gebied van het centraal zenuwstelsel, oncologie en inflammatoire stoornissen. Als promotie van het onderzoek in neurowetenschappen, presenteert het bedrijf iedere drie jaar UCB-prijzen. In 2014 had het bedrijf 8500 werknemers die in 40 landen werkzaam zijn en 2 onderzoekcentra in de U.K. en België. De UCB klantendienst is opgericht om klanten te helpen bij vragen.

De diensten van Union Chimique Belge
Overal ter wereld maken de medicijnen van UCB echt een verschil vergelijken met concurrenten. UCB biedt een fantastische UCB klantendienst aan patiënten. Zij merken een oprechte interesse en affectie naar hen toe. De belangrijkste producten kunnen onderverdeeld worden in twee categorieën; Immunologie en Neurologie. Producten in immunologie helpen bij het behandelen van axial spondyloarthritis, de ziekte van Crohn en Arthritis psoriatica. Producten in neurologie kunnen gebruikt worden bij epilepsie, de ziekte van Parkinson en het rusteloze benen syndroom.

UCB Contacteren
De UCB klantendienst helpt altijd graag bij het beantwoorden van vragen van klanten en patiënten. Isabelle, Antje en Nathalie maken deel uit van de UCB klantendienst en doen hun best om iedere vraag te beantwoorden. Om contact op te nemen met Antje Witte (VP Investor Relations), bellen klanten naar het nummer 02 559 9414 of e-mailen naar Antje.Witte@ucb.com. Isabelle Ghellynck (Associate Director Investor Relations) kan gecontacteerd worden op het nummer 02 559 9588 of via e-mail op Isabelle.Ghellynck@ucb.com. Tenslotte kan Nathalie Deldime (Investor Relations Events Manager) gecontacteerd worden op het nummer 02 559 9291 en op Nathalie. Deldime@ucb.com. Vragen en opmerkingen kunnen ook per post gestuurd worden naar het volgend adres: Allee De la Recherche 60, 1070 Brussel, België. Voor vragen en zorgen over persoonlijke gezondheid, dient de klant zijn eigen gezondheidsdienst aan te spreken.

UCB op social media
UCB houdt geïnteresseerde graag op de hoogte en zij zijn dan ook te volgen op de social mediakanalen van Twitter, YouTube en Facebook. Om op de hoogte te blijven van de laatste onderzoeken en nieuwtjes, kan men zich aanmelden. Ook is de UCB klantendienst hier te bereiken voor vragen en opmerkingen en kan men actief opmerkingen en suggesties plaatsen op de pagina’s.

Rate UCB Klantendienst!
Rate this postComments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *