Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call AG Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

AG Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

AG Real Estate
AG Real Estate is de vastgoeddochter van de AG Insurance, de grootste Belgische verzekeringsgroep. Ze zijn actief in drie domeinen; vastgoedvermogensbeheer, vastgoedontwikkeling en het beheer van openbare parkeergarages.
In 1824 werd Fortis AG opgericht. Het bedrijf investeerde massaal in vastgoed en in 1990 groeide deze tak enorm. Hierdoor werd Fortis AG omgedoopt tot Fortis Real Estate. In 2006 fusioneerde Fortis AG met Fortis Bank Verzekeringen en in 2009 kregen zij de naam AG Insurance. Ageas bezit 75% van de aandelen van dit bedrijf en BNP Paribas Fortis bezit de overige 25%. Vanaf 21 september 2010 is de naam Fortis Real Estate gewijzigd naar AG Real Estate. Jaarlijks ontvangt het een investeringsbudget van 450 miljoen euro. Het hoofdkantoor is gevestigd in Brussel en wereldwijd telt het bedrijf 2.300 werknemers. De AG Klantendienst helpt klanten graag bij het beantwoorden van vragen.

Het doel van AG Real Estate
De core activiteiten van AG zijn de ontwikkeling, investering en financiering van vastgoed en PPS en het beheer van openbare parkeergarages. Een klant kan zich bij AG Real Estate aanmelden als zij op zoek zijn naar een partner voor de ontwikkeling en bouw van een nieuw bedrijf of nieuwe woning. Zij onderscheiden zich door partnerschappen af te sluiten met investeerders, vastgoedontwikkelaars, toekomstige huurders en overheden. Het beheert een portefeuille van 4,5 miljard euro die bestaat uit logistieke en residentiële eigendommen en aandelen, kantoorgebouwen en commerciële centra. Zij richten zich vooral op België, Luxemburg en Frankrijk en bieden vastgoed aan commerciële uitbaters, openbare instellingen en privé-investeerders. Geïnteresseerde partijen kunnen contact opnemen met de AG Klantendienst voor uitgebreide informatie.

Persoonlijk contact met AG Klantendienst
Op de website worden een aantal opties aangegeven om contact op te nemen met de AG Klantendienst. Via een contactformulier is het mogelijk om hen per e-mail te contacteren of de klant stuurt een e-mail naar [email protected] Voor een meer persoonlijk contact kan de klant AG Klantendienst contacteren op het nummer 0032 2609 68 00 of het pand in Brussel bezoeken. Geeft de klant voorkeur aan fax, dan kan dit naar het nummer 0032 2609 68 10.

Press corner
Om contact op te nemen over persberichten of mediavragen, kan men de Chief Human Resources & communication officer contacteren. Dit kan op het telefoonnummer 0032 2609 66 73. Op de website staat ook een e-mailadres weergegeven waar de men eventueel een e-mail naar kan sturen. Om een beeld te krijgen van het aanbod van AG Real Estate, kan de klant online het portfolio bekijken of AG Klantendienst contacteren voor meer gedetailleerde informatie.

AG Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the AG Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *