Stop met tijdverspillen. Bel door AVIS Contact Telefoonnummer verbinding service!
Welkom bij klantendienst.be. Vanaf vandaag kun je je oproepen opnemen voor 30c per minuut. U moet toestemming van de bill betaler hebben om door te gaan. We bieden een oproepverbinding met opname met 32702-nummers. Houd er rekening mee dat oproepen naar andere toegangsnummers (niet 32702) niet worden geregistreerd en dat we op geen enkele manier verbonden zijn met de bedrijven of het daadwerkelijke merk dat op deze website wordt vermeld. U moet 18+ zijn of de accounthouders toestemming hebben. service aangeboden door Halak Online Ltd.

Bel AVIS Klantenservice Contact Telefoonnummer & opslaan in het geheugen

Automatische oproeprecorder

Onze service geeft u een automatisch oproeprecord

AVIS Openingstijden

Monday-Friday

09:00AM - 12:00PM & 02:00PM - 05:00PM

Saturday

Close

Sunday

Close

De geschiedenis van Avis
Avis is een internationaal autoverhuurbedrijf dat in 1946 is opgericht door Warren Avis. Het bedrijf werd in de U.S. met maar 3 auto’s geopend op Willow Run Airport in Ypsilanti. In 1953 was het de op één na grootste autoverhuurbedrijf in de U.S. Op de 10e verjaardag in 1956 opent het zijn eerste internationale filialen in Canada, Europa en Mexico. Vanaf 2007 verhuurt het haar auto’s op meer dan 4900 locaties. Het hoofdkantoor staat in Parsippany, New Jersey. Avis vormt onderdeel van de Avis Budget Group waar Budget autoverhuur ook deel van uitmaakt. Avis Budget Group richt zich op Noord-Amerika, Latijns-Amerika, de Caraïben, Australië, Nieuw-Zeeland en India. Op Hertz Corporation na, is het de tweede grootste autoverhuurbedrijf ter wereld. De uitstekende Avis klantendienst helpt hier een handje bij.

Avis diensten
Avis biedt zijn klanten de mogelijkheid om de wereld te verkennen met autoverhuur. Zo bieden zij Eenrichtingshuur waarbij de klant van punt A naar B rijdt en de auto bij punt B achterlaat. Aanvullende dekkingen omvatten onder andere de afkoop van het eigen risico, ruitschadedekking, en persoonlijke ongevallendekking. Als de klant dit wenst, kan Avis de huurauto brengen en ophalen om het de klant gemakkelijker te maken. Hiernaast zorgt het voor luchthaventransfers, langetermijnhuur, pechhulp, Rapid Return, een chauffeursservice en een huurcontract zonder verborgen kosten of jargon.

Hebt u een vraag?
Om de klant een telefoontje te sparen, heeft de Avis klantendienst veelgestelde vragen opgesteld. Hier kan de klant zelf eerst kijken of het antwoord op zijn vraag hier te vinden is. Heeft de klant een vraag voor het sales- of klantendienstteam, dan kan dit gesteld worden via een beveiligd webformulier op de website. Wil de klant een reservering wijzigen of de Avis klantendienst telefonisch contacteren na een reis, dan kan de klant contact opnemen op het nummer 070 22 30 01 of via e-mail op [email protected] De klant wordt gevraagd om het nummer van de huurovereenkomst of reservering door te geven, zodat de Avis klantendienst snel de gegevens kan opzoeken. Overigens kunnen vragen binnen 5 tot 30 dagen beantwoord of opgelost worden.

Alternatieve manieren om Avis klantendienst te contacteren
Voor het vertrek van de reis kan de klant op 3 telefoonnummer contact opnemen. Voor reserveringen kan van 07.00 tot 22.00 uur, 24 uur per dag, het nummer 070 22 30 01 gebeld worden. Voor Travel Industry kan dit naar 02 730 62 07 of het e-mailadres [email protected] Zakelijke verhuur kan bereikt worden op 02 730 63 33 en [email protected] Tijdens de reis dient de klant vragen stellen aan de locatie waar het voertuig is gehuurd. Er is een 24-uurs pechhulp beschikbaar op het nummer 03 253 62 41. Na afloop van de reis kan de Avis klantendienst bereikt worden op het nummer 02 730 62 11 of het e-mailadres [email protected] Schriftelijke vragen kunnen gestuurd worden naar Avis Budget Group, Rue Colonel Bourgstraat 122/7, 1120 Evere.

AVIS Klantenservice maakt je uitput

Deel met ons de ervaring van de AVIS-services (wachttijden, beleefdheid, professionaliteit, enz.), De prijs van retentiebevordering voor klanten en waardevolle tips voor alle klanten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *