Stop met tijdverspillen. Bel door Bouygues Telecom Contact Telefoonnummer verbinding service!
Welkom bij klantendienst.be. Vanaf vandaag kun je je oproepen opnemen voor 30c per minuut. U moet toestemming van de bill betaler hebben om door te gaan. We bieden een oproepverbinding met opname met 32702-nummers. Houd er rekening mee dat oproepen naar andere toegangsnummers (niet 32702) niet worden geregistreerd en dat we op geen enkele manier verbonden zijn met de bedrijven of het daadwerkelijke merk dat op deze website wordt vermeld. U moet 18+ zijn of de accounthouders toestemming hebben. service aangeboden door Halak Online Ltd.

Bel Bouygues Telecom Klantenservice Contact Telefoonnummer & opslaan in het geheugen

Automatische oproeprecorder

Onze service geeft u een automatisch oproeprecord

Bouygues Telecom Openingstijden

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Bouygues Telecommunicatie
Bouygues Telecom is een Frans bedrijf dat is opgericht in 1994. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. Het bedrijf biedt zijn diensten alleen aan in Frankrijk, en verdient hier een netto-inkomen van 444 miljoen euro. Vanaf maart 2011 telt Bouygues 9,200 werknemers. Het telecom bedrijf is een netwerk dat gebruik maakt van de laatste technologie en is een groot nationaal mobiel netwerk. De mobiele dekkeing in Frankrijk is 2G (99%), 3G (97%) en 4G (72%). Bouygues Telecom telt momenteel ongeveer 1,9 miljoen zakelijke klanten en 11,6 miljoen mobiele klanten die geholpen worden door de uitstekende Bouygues Telecom Klantendienst.

Meerdere diensten onder één dak
Ongeveer 7500 deskundigen van Bouygues maken het leven van zijn klanten gemakkelijker op digitaal gebied. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan diensten in mobiel, televisie, vaste telefonie, internet en cloudopslag. Zowel vaste als mobiele telefoondiensten worden aangeboden aan de ruim 11,6 miljoen klanten. De internetdiensten die Bouygues Telecom aanbiedt zijn Box Internet Pro, Box Internet en service pour la BBox. Vaste breedbanddiensten worden aangeboden aan ongeveer 3,96,000 klanten waarvan 29.000 zijn aangesloten op het FTTH-netwerk. Meer dan 2,7 miljoen klanten zijn voorzien van de BBox-diensten en de Bouygues Telecom Klantendienst. De belangrijkste reden dat het bedrijf zo’n grote klantenkring heeft, is vanwege de exlusieve aanbiedingen en privileges die het aan zijn klanten biedt. Bouygues Telecom heeft roamingovereenkomsten met 272 locaties waardoor de service goedkoop aangeboden kan worden.

Uitstekende Klantendienst van Bouygues
Bouygues is de grootste dienstverlener voor mobiele telefonie, mede dankzij de uitstekende Bouygues Telecom Klantendienst. Het bedrijf heeft zes telefooncentrales in Frankrijk met 4500 medewerkers in de Klantendienst en sales. Bouygues Telecom Klantendienst is 24 uur per dag bereikbaar in tegenstelling tot veel concurrenten. De Klantendienst is onder verschillende benamingen bereikbaar zoals Bouygues Telecom, service De telecommunications mobile, Fixe and TV Et internet. Klanten kunnen meer informatie ontvangen over de producten en diensten op de gratis nummers 0810 825 614, +33 653 19 09 13, 0800 29 1000. Vanaf vaste lijnen of andere netwerken kunnen klanten 1064 bellen. Ook via e-mail is de Bouygues Telecom Klantendienst gemakkelijk te bereiken op het e-mailadres: [email protected]

De beste service aan klanten
De Bouygues Telecom Klantendienst biedt zijn klanten uitstekende service aangezien zij 24 uur per dag te bereiken zijn. Als de klanten gebruik maken van het 3G netwerk, dan wordt voor roaming de prijs berekend voor reguliere telefoongesprekken. Bouygues Telecom staat bekend om, en is geliefd vanwege de uitstekende Klantendienst die het biedt.

Bouygues Telecom Klantenservice maakt je uitput

Deel met ons de ervaring van de Bouygues Telecom-services (wachttijden, beleefdheid, professionaliteit, enz.), De prijs van retentiebevordering voor klanten en waardevolle tips voor alle klanten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *