Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call Cdiscount Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

Cdiscount Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Cdiscount
Cdiscount is een ecommerce website dat gevestigd is in Frankrijk. Het heeft een breed aanbod aan producten inclusief IT, hightech, culturele goederen, persoonlijke apparaten en voedsel. Het bedrijf is opgericht in 1998 en het hoofdkantoor is gevestigd in Bordeaux in Frankrijk. De huidige eigenaar van Cnoca genereert een omzet van €1.6 miljard. Sinds de oprichting heeft Cdiscount zijn status als beste online handelaar behouden. In 2003 groeide het bedrijf meer dan het gemiddelde en wordt het sindsdien beschouwd als de meest succesvolle kleinhandelaar dat op vier continenten handelt: Europa, Zuid-Amerika, Azië en Afrika. De toegewijde Cdiscount klantendienst helpt de klanten op deze continenten met een uitstekende service.

Het uitgebreide aanbod van Cdiscount
Cdiscount heeft een uitgebreid aanbod aan diensten dat de behoeften van zijn klanten dekt: hightech goederen, elektronische goederen, comsumptiegoederen en persoonlijke apparaten. Cdiscount werkt er hard aan om zijn diensten uit te breiden met meer hightech goederen en diensten waaronder verzekeringen, reizen, financiering, mobiele telefoonabonnementen en wijn. In 2006 heeft het een winkel geopend dat gegevens gebruikt van websites, zodat alleen de bestverkochte producten geselecteerd kunnen worden. Voor kleine pakketten diende deze winkel als een afleverpunt. Andere producten die voor aantrekkelijke prijzen worden aangeboden zijn meubelen, beddenlinnen, elektrische huishoudapparaten, spellen, gegevensverwerking, fotocamera’s, GPS, TV, MP3, speelgoed en kinderkamerspullen. Voor vragen over de beschikbare producten kan de klant de Cdiscount klantendienst contacteren.

Diensten en garanties
Om een uitstekende service te verlenen aan zijn klanten, heeft Cdiscount een klantendienst opgezet met verschillende secties. De klant kan hierbij kiezen uit garanties en verzekeringen, traceren via SMS en verplichtingen. De aflevergegevens kunnen op de website worden gevonden door het bestellingnummer in te voeren. Voor algemene vragen kan de klant terecht bij de veelgestelde vragen. In het forum kunnen klanten onderling kwesties bespreken en zo proberen problemen op te lossen zonder dat zij lange wachttijden hoeven af te wachten om medewerkers van de Cdiscount klantendienst af te wachten.

Cdiscount klantendienst contacteren
De Cdiscount klantendienst is op verschillende nummers bereikbaar, waaronder klantendienst, adverteren, resultaten en professionele. Heeft een klant twijfels over zijn bestelling, dan kan hij naar het volgende adres schrijven: Cdiscount.com/SGPN, customer service, BP 90200, 93472. De klant moet de naam, het bestellingnummer en het e-mailadres in de brief vermelden. Wil de klant een specialist spreken die door Cdiscount is toegewezen, dan hoeft de klant alleen het nummer 3979 te draaien. Tarieven volgens het netwerk van de klant kunnen worden toegepast. Cdiscount handelt internationaal in verschillende landen. Hiervoor is ook een Cdiscount klantendienst opgezet om klanten in verschillende talen te helpen. Vanwege de uitstekende klantendienst en de producten die het bedrijf aanbiedt, neemt Cdiscount een unieke plaats in in de wereld van kleinhandel.

Cdiscount Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Cdiscount Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

1 Comment

  1. Danny Peeters

    Geachte,

    Ik stel u de vraag aub waar de winkels van Cdiscount zijn in Frankrijk,graag wil ik ginder eens gaan kijken want dit lijkt mij intressant.
    Ik hoop een antwoord te krijgen,ik dank u reeds en met vriendelijke groeten,

    Danny Peeters

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *