Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call eBay Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

eBay Opening Times

Monday-Friday

10:00AM - 07:00PM

Saturday

Sunday

eBay – het verleden van de veilingwebsite
In 1995 werd eBay opgericht, een wereldwijd platform voor het aanbieden van nieuwe en tweedehands spullen. Pierre Omidyar richtte het bedrijf op vanaf een achterkamer in San José in Sillicon Valley. Vandaag de dag is het uitgegroeid tot een wereldbedrijf met vestigingen in onder andere Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Australië en China. In 2002 nam het bedrijf het online betaalsysteem PayPal over om zo een compleet product aan te bieden met beschermingen voor zowel de koper als verkoper. In 2013 had eBay ruim 33.500 werknemers, waaronder een groot kantoor in Ierland waar de eBay klantendienst ook in gevestigd is. In dit jaar had het een omzet van $16.0 miljard en een winst van £2.856 miljoen. Tegenwoordig heeft het een eBay-community van meer dan honderd miljoen geregistreerde gebruikers. Het heeft lokale website voor Australië, België, Canada, China, Duitsland, Frankrijk, Hongkong, Ierland, India, Italië, Korea, Nederland, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. Dochterondernemingen van eBay België zijn Kijiji, 2ememain.be, 2dehands.be, shopping.com en Stubhub.

Handelen op eBay
Op eBay kunnen bedrijven en particulieren nieuwe en tweedehands spullen verkopen en kopen. Gebruikers kunnen direct een aankoop doen of meedingen in een veiling. Goedkope aanbiedingen in de categorieën auto’s, diensten, merkkleding, sieraden, huis- en tuin en kunst- en antiek zijn beschikbaar op de veilingsite. Om het een veilige omgeving te maken, biedt eBay kopers- en verkopersbescherming aan aan haar leden. Door aan bepaalde regels te houden, krijgen kopers en verkoper financiële zekerheid bij bepaalde aankopen. De website, evenals de eBay klantendienst, is voor Belgische klanten beschikbaar in de Nederlandse en Franse taal.

eBay klantendienst
Gebruikers kunnen de meeste antwoorden vinden op hun vragen via de Hulppagina’s. Via de verschillende categorieën wordt het de gebruiker gemakkelijk gemaakt om snel en overzichtelijk een antwoord te vinden. Wil de gebruiker een aanbieding melden die inbreuk maakt op de Intellectuele eigendomsrechten, dan kan de klant het VeRO-programma gebruiken. Dit kan via het formulier ‘Meldingsformulier voor inbreuk’ dat de gebruiker op de website kan downloaden. De eBay klantendienst kan gecontacteerd worden per e-mail via het contactformulier of telefonisch op het nummer 078-16 00 00. De eBay klantendienst is iedere dag geopend van 10.00 tot 19.00 uur en het nummer is gratis vanaf een vaste lijn in België.

eBay en social media
De eBay klantendienst is bereikbaar op verschillende social media kanalen waar de gebruiker ook op de hoogte wordt gehouden van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Ze zijn onder andere te volgen op Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr en Instagram. Verder heeft eBay zelf een online community waar de gebruiker op zoek kan gaan naar oplossingen en antwoorden.

eBay Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the eBay Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

2 Comments

 1. Hugo Van Driessche

  as of yesterday it’s impossible for me to log in on my ebay account.
  Even after I changed my password, I cannot connect?
  What can I do?
  kind regards
  Hugo Van Driessche (or Hugotrein)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *