Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call Jetairfly Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

Jetairfly Opening Times

Monday-Friday

09:00AM - 07:00PM

Saturday

09:00AM - 05:30PM

Sunday

Jetairfly – vanaf het begin
Jetairfly is in 2003 opgericht als TUI Airlines Belgium. Het is onderdeel van TUI Travel PC, de grootste toerismegroep ter wereld. Ook is het een merknaam van TUI Airlines Belgium NV. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaventem in België. De vloot heeft 22 vliegtuigen die naar 101 bestemmingen vliegen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zaventem in België. In 2014 vervoerde het bijna 4 miljoen passagiers op een netwerk van 187 lijnen. Het is de op één na grootste Belgische luchtvaartmaatschappij voor passagiersvervoer qua vloot, aantal reizigers en aantal bestemmingen. Een uitstekende Jetairfly klantendienst is opgezet om vragen en boekingen te verzorgen voor alle passagiers die met Jetairfly willen vliegen.

Het aanbod van Jetairfly
Jetairfly vliegt vanaf de thuisbasis Brussel op het Middellandse Zeegebied, de Canarische Eilanden, het Rode Zeegebied, Kaapverdië, Afrika, Azië, de Verenigde Staten en de Caraïben. De luchtvaartmaatschappij voert ook vluchten uit vanaf Oostende, Antwerpen, Luik, Charleroi, Rijsel, Casablanca en Marrakesh.
Passagiers hebben de keuze uit 3 types service op korte- en middellangeafstandsvluchten; economie (de traditionele service met maaltijd en drankje), Buy on Board (lowcostformule waar snacks en drankjes tegen betaling besteld kunnen worden) en Fly Deluxe/ VIP selection (premium maaltijden, gratis champagne en alcohol, kranten en meer bagage). Op langeafstandsvluchten zijn 2 soorten service beschikbaar. In de Boeing 767 kiest men uit de Economy Class (standaard service met maaltijd en drankje) of de Comfort Class (gelijk aan de VIP selection, inclusief meer beenruimte, verzorgingssets etc.). Op de Boeing 787 kan men kiezen uit 3 klassen: Economy, Economy + en Premium Club. Al deze diensten worden gecombineerd met een uitstekende service van de Jetairfly klantendienst.

Jetairfly contacteren
Heeft een klant vragen, dan kan hij/zij de Jetairfly klantendienst contacteren. Eerst kan men controleren of het antwoord van de vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Deze is onderverdeeld in de categorieën Top 5 meest gestelde vragen, Mijn reservering, Tijdens de vlucht, Over Jetairfly.com, Reisvoorbereiding, Op de luchthaven, Na de vlucht en Extra diensten. Onderaan ieder pagina van Jetairfly staat de link ‘contacteren’ waarmee de klant contact kan opnemen met de Jetairfly klantendienst. Om wijzigingen door te voeren in een reservering, dient men telefonisch contact op te nemen op het nummer 070 22 00 00. Om een boeking te maken voor 9 personen of meer kan men de gegevens van de passagiers invoeren waarna een medewerker van de Jetairfly klantendienst contact zal opnemen. Een volledige of gedeeltelijke annulering kan via een contactformulier, terwijl de antwoorden op algemene vragen in de veelgestelde vragen te vinden zijn.

Jetairfly op social media
Jetairfly is te volgen op de social mediakanalen Facebook, Twitter en YouTube. Hier kan de klant op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws, acties, promoties en is het mogelijk om contact op te nemen met de klantendienst van Jetairfly.

Jetairfly Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Jetairfly Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

1 Comment

 1. Joseph Verschaffel

  Beste,
  In september 2016 hadden wij via Jetair een reis naar Rome met reservatienummer IRO-79836347.
  Bij terugkeer heb ik, zoals gevraagd, een reactie geschreven over ons verblijf en het hotel.
  Daarbij stond vermeld dat ik daarvoor als beloning cinematickets zou ontvangen. Ik heb daar eind augustus voor gebeld en men verteld me dat ik dit wel via mail zou bevestigd krijgen. Ondertussen zijn we reeds enkele maanden verder en heb ik niets meer ontvangen in dit verband.
  Graag per kerende de beloofde tickets.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *