Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call Kapaza Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

Kapaza Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Kapaza
Kapaza is een Belgische zoekertjeswebsite die in 2003 is opgericht. Het is een product van de Noorse Schibsted-mediagroep. In 2009 en 2010 is het door het Vlaamse computer- en internettijdschrift Clickx uitgeroepen tot beste site van het jaar in de categorie zoekertjes. Op de website kunnen gebruikers zowel items aanbieden als kopen. Het is gratis om een zoekertje te plaatsen. Wil de klant een zoekertje bovenin de zoekresultaten te zetten, dan wordt hier een kleine kost voor berekend. Om het gemakkelijk te maken is de website ingedeeld in verschillende categorieën: voertuigen, immo, multimedia, huis en persoon, hobby en vrije tijd, banen, zakelijk en diversen. Bij problemen of voor vragen van klanten, kunnen zij contact opnemen met de Kapaza klantendienst.

Verschillende categorieën
Kapaza biedt advertenties in verschillende categorieën zoals immo, voertuigen, multimedia, recreatie, bedrijven, banen en overige. Voor iedere categorie zijn ook subcategorieën vast te stellen. Subcategorieën voor voertuigen zijn bijvoorbeeld; auto’s, auto’s en onderdelen, motoren, motoren: onderdelen, bedrijfsvoertuigen, boten en onderdelen en caravans en kamperen. Immo bevat de subcategorieën immo te huur, immo te koop en vakantiehuizen. Multimedia bestaat uit computers, games en consoles, films en tv, muziek en audio, fotografie en camera’s en telefonie. Voor huis en persoon heeft een uitgebreid aantal categorieën waaruit de klant kan kiezen; meubels en decoratie, keukengerei en gastronomie, keuken- en huishoudelektro, kunst en antiek, tuin, doe-het-zelf en bouw, kinderen en baby’s en kleding en accessoires. Kies bij hobby en vrije tijd uit dieren, fietsen, sport en hobby’s, muziekinstrumenten, boeken, verzamelen en tickets en bonnen. Jobs en zakelijk is onderverdeeld in jobs, diensten en vakmensen, agrarisch en zaken en transacties. Hiernaast is er nog een categorie Diversen. Indien een item in de verkeerde categorie is geplaatst, kan men contact opnemen met de Kapaza klantendienst om het item te verplaatsen.

Kapaza klantendienst contacteren
De klant kan de Kapaza klantendienst contacteren om verschillende redenen zoals betaalde advertenties, technische kwesties, zoeken, contact opnemen met de verkoper, fraude, problemen met de iPhone app en andere vragen. De klant kan eerst tussen de veelgestelde vragen kijken of het antwoord op de vraag hiertussen staat. Heeft de klant een suggestie voor de website, dan kan dit via de website doorgegeven worden of de klant kan de Kapaza klantendienst contacteren. In het gedeelte van de klantendienst worden verschillende tips gegeven zoals tips om te zoeken, verkopen, sneller verkopen en de gebruikersovereenkomst kan hier bekeken worden.

Mobiele app
Kapaza is ook te downloaden via de App Store en Google Play. Zo heeft de klant altijd toegang via de smartphone. Heeft de klant vragen, dan is er een optie beschikbaar om contact op te nemen met de Kapaza klantendienst en om veelgestelde vragen te bekijken.

Kapaza Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Kapaza Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

2 Comments

 1. Alfatroc

  Beste, ik krijg reactie op mijn geplaatst zoekertje maar mijn antwoorden komen niet altijd terechtkunnen jullie dat even nakijken. Klanten vinden dat vervelend en haken dan af.Naam zoekertje : alleenstaande woning/ zwembad/Ardèhe/Frankrijk.Ik heb het uitgeprobeerd met een ander mailadres van mij en mijn informatie komt niet door !
  Mgv
  Troch Eliane

 2. Patrick Van Acker

  Beste, er stonden twee moto’s Harley-Davidson van ons te koop op jullie site. Een Road King 1340 en een sportster XL 1200 custom. Gisteren is de sportster verkocht en hebben we enkel dit zoekertje verwijderd. Toen we vandaag keken waren blijkbaar alle twee de zoekertjes verwijderd waar wij appart voor betaald hebben en dit terwijl er maar 1 van de 2 mocht verwijderd worden, met als gevolg dat we nu terug opnieuw voor de Road King moeten betalen terwijl mijn man had betaald voor de turbo versie. Kan u dit a.u.b eens nakijken en ons dit eventueel terug storten want wij hebben niet gevraagd om ze beiden te verwijderen. Hopend op een snelle respons en alvast bedankt.
  Groeten, Patrick Van Acker tel 0485108576 of 0485108562

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *