Stop Wasting Time. Call Through KPN Connection Contact Phone Number Service!
We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call KPN Customer Services Contact Phone Number & save in memory

KPN Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

KPN – aanbieder van telecommunicatie en IT-diensten
KPN is een telecommunicatiebedrijf dat is gevestigd in Europa. Het bedrijf handelt voornamelijk in België, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Het hoofdkantoor staat in Den Haag en is in 1989 opgericht. Sinds de oprichting voorziet het West-Europa van vaste- en mobiele telefoonaansluitingen. KPN heeft meer dan 18,949 werknemers die over de bovengenoemde Europese landen zijn verspreid. Verder zijn er zeven grote dochterondernemingen die bij de KPN-groep horen:
• Telfort
• Simyo
• Base
• Getronics
• E-Plus
• XS4ALL
• Planet Internet

De producten en diensten van KPN
KPN is een grote telecom- en ICT-dienstverlener. Zij richten zich met diverse merken op diverse doelgroepen via een multi-brand strategie. Voor mobiele communicatie zijn de belangrijkste merken KPN, Telfort en Simyo. Het bedrijf doet actief mee aan de introductie van het internet, IPTV (Internet Protocol Television) en DTTS (Digital Terrestrial Television Services) in Europese markten. Producten die het bedrijf vandaag de dag hebben zijn onder andere KPN compleet, Alles-in-1 en mobiel bellen. Bij KPN compleet genieten klanten van extra voordelen bij de aankoop van meerdere producten. Een klant komt hiervoor in aanmerking als zij één of meerdere Mobiel abonnementen én internet of Alles-in-1 hebben. Diensten die de klant op zijn of haar adres kunnen toevoegen zijn 1 abonnement voor mobiel, 2 abonnementen of meer voor mobiel, interactieve tv, internet en vast bellen. Bij het alles-in-1 pakket biedt KPN o.a. begin gemist, spotify, 17 miljoen WiFi-spots en Netflix via iTV. Voor mobiel bellen worden GSM’s aangeboden voor aantrekkelijke prijzen op basis van abonnement.

Contacteer KPN
KPN Klantendienst is op verschillende manieren te bereiken. Wil de klant dat het contact geregistreerd is, dan wordt aangeraden om te bellen of een e-mail te sturen. Ga naar de website http://www.kpn.com of de internationale website https://www.kpn-international.com en kies hier de betreffende regio. Een e-mail sturen naar de KPN Klantendienst kan naar [email protected]

Alternatieve manieren om de KPN Klantendienst te bereiken
Op de Klantendienst -webpagina kan de klant vragen stellen aan een virtual agent of kan in de veelgestelde vragen gezocht worden naar het antwoord. Verder is de KPN Klantendienst bereikbaar via een forum, Facebook en Twitter.
Registreer voor MijnKPN voordat u contact opneemt met de KPN Klantendienst . Dit maakt het contacteren van de KPN Klantendienst een stuk gemakkelijker. Neem tijdens kantooruren contact op om direct een antwoord te krijgen op vragen. Als geregistreerde klant ontvangt u 24 uur per dag hulp via het systeem.

KPN Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the KPN Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

1 Comment

  1. Mathyssen Marc

    ckermomdwe
    ckermomdwe
    Welk product heb ik bij u lopen ???????

Reacties zijn uitgeschakeld.