Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call Lycamobile Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

Lycamobile Opening Times

Monday-Friday

09:00AM - 09:00PM

Saturday

09:00AM - 06:00PM

Sunday

Lycamobile – een stukje geschiedenis
Lycamobile is een MVNO (mobile virtual network operator) en biedt een internationale SIM-service aan zijn klanten. Het bedrijf is in 2006 opgericht, heeft 14 miljoen klanten in 19 landen en een omzet van €1,5 miljard in 2014. Elke 2 seconden meldt een nieuwe klant zich aan om gebruik te maken van de diensten van Lycamobile. Hun doel is om familie en vrienden over de hele wereld met elkaar in contact te brengen. Lycamobile biedt een dataservice voor lage kosten, maar van uitstekende kwaliteit en een goede Lycamobile Klantendienst. Met Lycafly en Lycamoney proberen zij nu van de grond te komen met reis- en financiële diensten om mensen in verschillende landen te helpen om contact met elkaar te houden.
Lycamobile is beschikbaar in: Australië, Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Lycamobile – internationaal communiceren gemakkelijk gemaakt
Lycamobile biedt verschillende telecommunicatiediensten zoals LycaTalk, LycaMoney, LycaTv en LycaTel. Het biedt goedkope telefoongesprekken naar India, Marokko, Turkije, Roemenië, Pakistan en China. Verschillende tarieven zijn beschikbaar voor nationale en internationale gesprekken en roaming. Als de klant online opwaardeert, geeft Lycamobile extra tegoed. Via Lycamobile kunnen klanten genieten van speciale aanbiedingen waar de Lycamobile Klantendienst vragen over kan beantwoorden. Als een klant geregistreerd staat bij Lycamobile, dan kan de balans, een overzicht van telefoongesprekken en kosten, wijzigingen in plannen, en veel meer gecontroleerd worden.

Lycamobile Klantendienst – gemakkelijk bereikbaar
Wil een klant een telefonische bestelling doen, dan kan dit via het nummer 0800/49.811 of vanaf een Lycamobile op het nummer 1976(94#). Voordat de klant de Lycamobile Klantendienst contacteert, kan hij of zij eerst in de veelgestelde vragen zoeken of het antwoord op de vraag hier bij staat. Ook kan de klant hier nauwkeurig controleren welke stappen er ondernomen moeten worden voor een bepaalde service, zodat hij of zij in contact komt met de juiste Lycamobile Klantendienst.

Telefonisch contact
Telefonisch contact met de Lycamobile Klantendienst kan op het nummer 0800 49 811. Zij zijn geopend op werkdagen van 09.00 tot 21.00 uur en in het weekend vanaf 09.00 tot 18.00 uur. Daarnaast kan de klant een contactformulier invullen om de Lycamobile Klantendienst per e-mail te contacteren. Heeft de klant een klacht, dan kan dit ingediend worden via [email protected]

Lycamobile Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Lycamobile Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

1 Comment

  1. Inge

    Waarom is er geen nederlandstalig bandje in belgie? Ik probeer l dagen contact te krijgen met de klantenservice maar krijg alleen Franstalig wat ik niet versta!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *