Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call Netflix Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

Netflix Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Netflix – Het begin
Netflix vindt zijn oorsprong in Noord- en Zuid-Amerika, maar heeft ondertussen wereldwijd weten uit te breiden. In 1997 is het opgericht in het hoofdkantoor in Los Gatos, Californië. Het bedrijf startte met 30 medewerkers en het was mogelijk om 925 video’s te huren. In oktober 2015 maakte het bedrijf bekend 69,17 miljoen abonnees te hebben die geholpen worden door een vriendelijke Netflix Klantendienst. Het merendeel van 43 miljoen abonnees bevindt zich in de Verenigde Staten. Vanaf september 2010 ging Netflix internationaal en breidde uit naar Canada. In januari begon het actief te worden in Europa en dit begon in de Verenigde Staten en Ierland. In de daaropvolgende jaren begon Netflix actief te worden in steeds meer Europese landen. Op 19 september 2014 werd Netflix in België gelanceerd.

Streaming op demand
Netflix biedt een maandabonnement voor het streamen van video’s op demand via het internet. Hierbij geeft het de mogelijkheid om films te pauzeren en vooruit- en terug te spoelen. Het aanbod bestaat uit drama, comedy, documentaire, kinderen, vervolgen, specials, films en miniseries. Deze kunnen bekeken worden zonder dat het door reclames wordt onderbroken. Bij het lanceren van de streamingservice werden er geen bijkomende kosten berekend. Netflix biedt huurdiensten voor zowel video-on-demand als fysieke cd’s. In 2013 werden de Super HD producten gelanceerd die zorgde voor hoge kwaliteit streaming wat door de Netflix Klantendienst wordt ondersteund.

Contactgegevens van de Netflix Klantendienst
De Netflix Klantendienst is via e-mail en telefoon te bereiken. Indien de media contact wenst op te nemen met Netflix, kan dit op het e-mailadres [email protected] De inbox van dit e-mailadres wordt van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur behandeld. Heeft de klant vragen over de Netflix Klantendienst, dan kunnen de contactgegevens van Netflix op de website worden gevonden. De klant kan op ieder moment van de dag de Klantendienst telefonisch contacteren op het nummer 1-800-585-7265. Voor een snellere service, is het beter voor de klant om eerst in te loggen en hierna op de link ‘contacteren’ te klikken.

Online Netflix Klantendienst
Voor informatie om aan melden bij Netflix, kan de klant het nummer 1-866-579-7172 contacteren. De snelste manier om geholpen te worden, is door contact op te nemen met de via social media. Netflix is bereikbaar op zowel Facebook als Twitter. Daarnaast kan de klant contact opnemen via de live chat op de website van Netflix aangezien de Klantendienst hier snel vragen kan beantwoorden en de kant niet in de wacht hoeft te staan. Het kan even duren voordat de Netflix Klantendienst vragen kan beantwoorden, is het gemakkelijker om eerst even op de website te kijken. Nieuwe en geregistreerde gebruikers kunnen 24 uur per dag contact opnemen met de Klantendienst.

Netflix Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Netflix Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

8 Comments

 1. Schoofs sonja

  Waneer komt Strong Medicin de serie op Netflix groetjes

 2. MYS Jean-Paul Vossestaart 16 9830 Sint Martens Latem

  Ik bestelde begin juli twee kruiwagenhandvatten voor 11.99 euro verzending inbegrepen.Deze som wordt me 3-maal aangerekend door Netflix nl op 6/7, 6/8 en 7/9 2016. Referte betaling Netflix.com 866-579-7172-NL.Lijkt op bestendige opdracht.Kan deze dubbele en driedubbele betaling voor 1 levering worden nagekeken?

 3. Grutman dominique

  Ik zou graag abonnement opzeggen van Grutman adolph
  Het wordt nog iedere maand van de VISA rekening afgafgehouden grtj

 4. Philip

  Het aanbod van Franse, Britse en Italiaanse films is ontoereikend. Indien dit niet uitgebreid wordt zal ik mijn lidmaatschap opzeggen..te veel Amerikaanse rommel..

 5. Van Damme Paul

  Heb een gewone LCD TV dus geen smart tv en heb telenet abonnement.
  Is het dan mogelijk om Netflix te hebben en hoe werkt dit dan

 6. Els

  Ik dacht dat seizoen 2 van rectify op netflix te bekijken was maar nu lijkt het verdwenen.
  kan ik seizoen 2 alsnog bekijken ?

 7. van lier

  mijn visa kaart wordt binnenkort afgesloten hoe kan ik dan mijn abonnement verder betalen

 8. Wendy

  Beste, wanneer komen volgende sezoenen op Netflix Belgie aub?

  -the vampire diaries: seizoen 7 en 8
  -reign: seizoen 4
  -the shadowhunters: seizoen 3 en 4

  Komen volgen series ook op Netflix Belgie:
  -Grey’s Anatomy
  -Game of thrones
  -tik tak/plons de gekke kikker

  Graag uw reacties aub dank u wel hiervoor!

  Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *