Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call Orange Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

Orange Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Orange in een oogopslag
Orange is één van de grootste aanbieders van mobiele en internetdiensten in Europa en Azië en een toonaangevende leider in telecommunicatiediensten. Ze verbinden mensen overal ter wereld en proberen het digitale leven voor hun ruim 230 miljoen klanten gemakkelijker en toegankelijker te maken. De uitgebreide Orange klantendienst helpt mee bij het bereiken van dit doel. Het bedrijf is in 1988 opgericht in Frankrijk en het hoofdkantoor is gevestigd in het 15e arrondissement in Parijs. In 2015 waren meer dan 7 miljard toestellen die zij met het internet verbonden en zij bieden 4G aan ruim 13 landen. Ruim 450.000 km aan kabels ligt onder zee; genoeg om 10 keer rond de aarde te wikkelen. In totaal heeft het bedrijf 156.000 werknemers, waarvan er 97.000 in Frankrijk zijn gevestigd.

Een ruim aanbod aan diensten
Orange heeft een aandeel van 53% in Mobistar, die de naam Orange ook zal aannemen. Het bedrijf biedt snelle internetverbindingen aan voor internet op GSM’s, tablet en tv. Het biedt uitstekende internationale tarieven en diensten en ook GSM’s kunnen worden aangekocht. De Orange klantendienst kan de klant uitvoerig informeren over de verschillende diensten die beschikbaar zijn van Orange aan de klant.

Orange klantendienst contacteren
Aangezien het aanbod van Orange zo groot is en het klantenaantal evenals, is de Orange klantendienst onderverdeeld in 3 hoofdcategorieën; groepen, zakelijk en klanten. Zakelijke klanten selecteren de zakelijke optie waar ze doorgeleid worden naar een uitgebreide hulppagina. Hier kan de zakelijke klant opzoeken waar het dichtstbijzijnde kantoor is, hoe zij hun lokale accountteam kunnen contacteren en verzoeken indienden bij analisten. De telefonische hulpdienst is het gehele jaar 24 uur per dag geopend. Een overzicht van de beschikbare nummers is te downloaden op de website. Particulieren klanten kunnen contact opnemen met de Orange klantendienst op het nummer 0033 9 69 36 39 00. Zij kunnen de klant assisteren bij algemene vragen of vragen over producten en diensten.
Voor de media heeft Orange aparte contactgegevens; een e-mail kan gestuurd worden naar [email protected] (Londen) of [email protected] (Parijs). Voor telefonisch contact kan de klant het nummer in Parijs contacteren: 0033 1 44 44 93 93.

Orange op social media
Om het enorme hoeveelheid klanten tegemoet te kunnen komen, is Orange actief op verschillende social mediakanalen. Wordt de klant graag op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes, dan kan hij/zij het bedrijf online volgen op Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Google+ en Dailymotion. Voor vragen en opmerkingen is de Orange klantendienst ook te bereiken op deze pagina’s.

Orange Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Orange Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

3 Comments

 1. Reniers Greta

  Geachte,
  Sinds vrijdag kan ik mijn tempo herlading niet meer herladen. ik krijg steeds de melding “tijdelijk geweigerd”. Daar ik echt op dit moment niet zonder mijn GSM kan vind ik dit zeer vervelend. Is het een probleem bij jullie ? Wat kan ik doen?

 2. Van de Putte

  Wij zijn sinds vorige week donderdag 03 november dagelijks aan het telefoneren ivm mobiel internet van mijn vriend. Ineens werkt die niet meer en wordt hij van het kastje naar de muur gestuurd! Hij moet wel elke maand 15 € betalen voor zijn internet, wordt dan met zijn modem naar een winkel gestuurd waar hij helemaal niet moest zijn, geven ze een andere sim kaart enz enz. Vandaag hebben ze hem 2 keer gebeld maar hij was aan het werken. En omdat hij niet thuis was kunnen ze hem niet helpen en zal zijn klacht vervallen???!!!! Behandelen jullie zo de klanten???? Bah!!!

 3. donald Georges

  Vorige donderdag heb ik contract afgesloten voor tv en internet
  tel contact opgenomen normaal zou deze week de installatie plaatsvinden
  tot nu toe niets gehoord
  Ben nu bij Proximus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *