Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call Sanef Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

Sanef Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 08:00PM

Saturday

Sunday

Sanef
Sanef is een snelweg in Frankrijk van 2063 km lang. Het is gebaseerd op een concessiemodel en wordt beschouwd als een succesvol bedrijfsmodel. Het model helpt bij het onderhoud van de infrastructuur en financiert bovendien de constructie waardoor het overheidsuitgaven garandeert. Het grote voordeel van Sanef is dat het geen samenwerkingsverband is aangegaan met een bouwgroep, maar zij zijn een dochteronderneming van het Franse bedrijf Abertis. Abertis is toonaangevend in het onderhoud van snelwegen. Het belangrijkste doel is het benutten, beveiligen, onderhouden, beschermen en ontwikkelen. Om deze doelen te bereiken, is een deskundige Sanef klantendienst onmisbaar.

De diensten van Sanef
Sanef bidet een hoge kwaliteit aan diensten in verschillende gebieden en een geweldige Sanef klantendienst. Het beheer van infrastructuur, gebouwenbeheer en zoutbestellingen behoren tot deze diensten. De technische- en het personeelsbeleid helpt bij het voldoen aan de eisen en helpt bij het onderhoud en beheer van de infrastructuur en het beheer van de organisatie. Zout kan geleverd worden in massa aantallen of in zakken. De klant kan kiezen uit verschillende soorten zou die het beste aan de eisen voldoet. Voor de diensten die onder gebouwenbeheer vallen, kan de klant het beste kijken op de website. Hier wordt de dienst uitgebreid uitgelegd.

Sanef klantendienst voor iedereen te contacteren
Veel vragen kunnen beantwoord worden door de Sanef klantendienst en haar hoogopgeleide techneuten. Vragen die onder andere beantwoord kunnen worden gaan over tolheffing, geavanceerde reizen, schade aan auto’s, abonnementen op tolheffing, administratieve vragen en vragen om aan te melden. Is een persoon geïnteresseerd in één van de openstaande posities, dan kan dit via de website van het bedrijf. Sanef heeft ongeveer 24 servicecentra en de Sanef klantendienst kan gecontacteerd worden op het nummer 01 41 90 59 00, van maandag t/m vrijdag tijdens werkuren. Een hoge kwaliteit van de klantendienst is gegarandeerd.

Alternatieve manier voor contact
De Sanef klantendienst kan gecontacteerd worden via het nummer 01 41 90 59 00 of per e-mail op het e-mailadres [email protected] Op de website kan de klant ook contact opnemen via een contactformulier. De klant wordt dan gevraagd om online gegevens in te voeren zoals naam, e-mail, telefoon, onderwerp en bericht. De klantendienst neemt hierna contact op met de klant om de vraag te beantwoorde. Voor de verschillende onderwerpen biedt Sanef klantendienst een uitstekende en hoogwaardige dienst om de vragen en problemen van klanten zo snel mogelijk op te lossen en te beantwoorden. Schriftelijke vragen en opmerkingen kunnen gestuurd worden naar het volgend postadres: 30 gallieni. Op Twitter kan Sanef gevonden worden onder “sanef groupe”.

Sanef Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Sanef Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *