Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call Scarlet Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

Scarlet Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Het bedrijf Scarlet
Scarlet is een telecommunicatieprovider dat is gevestigd in België en Nederland. Hiernaast biedt het ook internetservices en vaste en mobiele telefonie. Sommige diensten worden zelfs uitgevoerd in Curaçao, Luxemburg en Sint Maarten. Scarlet startte zijn internet- en telefoniediensten in 1992, hoewel dit pas sinds 1997 in België wordt aangeboden. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het bieden van zowel een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en het verlenen van goede Scarlet Klantendienst aan hun consumenten. Diensten zoals digitale televisie, internetverbindingen (ADSL en VDSL) en mobiele en vaste telefonie worden ook door Scarlet aangeboden.

Scarlet Trio Services
Scarlet Trio is een eenvoudig en voordelig aanbod voor internet, vaste telefonie en digitale televisie. U ontvangt 27 kanalen om comfortabel tv te kijken en met een tweede decoder kunt u uw favoriete programma’s op 2 tv’s tegelijkertijd bekijken. Verder kan u opnemen, pauseren en terugspoelen en heeft u een ruim aanbod aan films die u kan huren. De internetdiensten kan u dankzij VDSL-technologie maximaal gebruik maken van uw internetverbinding met onbeperkt downloadvolume. Downloaden kan met snelheden van 30 Mpbs en uploaden met 4Mpbs. Tenslotte belt u op weekdagen tussen 16.00 en 08.00 uur en in het weekend onbeperkt naar alle vaste nummers in België.

Hoe kan u Scarlet Klantendienst contacteren?
Op de hulppagina’s van Scarlet vindt u in het gedeelte ‘veelgestelde vragen’ antwoorden op vragen die vaak voorkomen. Staat uw vraag of het antwoord niet op de pagina, dan kunt u contact opnemen met de Scarlet Klantendienst op het nummer 02 275 27 27 van 09.00 tot 21.00 uur. Op zon- en feestdagen is de Scarlet Klantendienst gesloten. Wenst u een bestelling te plaatsen, dan kunt u gratis bellen naar het nummer 0800 84 000 of u kunt een contactformulier invullen en de Scarlet Klantendienst belt u dan zo snel mogelijk terug.

Test uw lijn
Op de website van Scarlet kunt u gemakkelijk controleren of hun producten beschikbaar zijn op uw woonadres. Door aan te geven of u in een huis of appartement verblijft en uw postcode en overige adresgegevens in te voeren, kan de beschikbaarheid gecontroleerd worden. Hierdoor hoeft u de Scarlet Klantendienst niet te contacteren om de beschikbaarheid na te gaan. Aangezien de Klantendienst op zon- en feestdagen niet bereikbaar is, dienen klanten alleen op werkdagen te contacteren en worden zij snel doorverbonden met de Scarlet Klantendienst.

Scarlet Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Scarlet Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *