Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call SFR TV Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

SFR TV Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

SFR – breedband van hoge kwaliteit
Tegenwoordig willen zowel bedrijven als particulieren genieten van connectiviteit van de hoogste kwaliteit. SFR biedt vaste en mobiele breedband van deze hoge kwaliteit om zo tegemoet te komen aan de eisen van de klant: gemeenschappen, bedrijven, openbaar publiek en beheerders. Door gebruik te maken van innovatieve capaciteiten en investeringen, is het bedrijf nu één grote speler in de wereld van telecommunicatie. Het is in 1987 opgericht en wordt nu beschouwd als een toonaangevend bedrijf met het hoofdkantoor in Parijs. Met SFR TV genieten klanten nu van een nieuwe ervaring via een verbinding met de TV. Alle diensten zoals het weer, films, foto’s, verkeer en vastgoed worden direct door de TV aangeboden samen met een uitstekende SFR Klantendienst.

Ervaar live TV
De laatste weersvoorspellingen kunnen op ieder moment op TV worden bekeken en de onderwerpen die van belang zijn, zijn Frankrijk, weersomstandigheden op zee en in de bergen. De app voor het weer is toegankelijk via de menu of men kan direct naar kanaal 961 gaan. SFR biedt vooral machine-tot-machine, unified communications en cloud computing aan bedrijven. Met de diensten van SFR kan iedere programma op ieder moment van de dag bekeken worden, muziek worden geluisterd en foto’s worden bekeken. Programma’s kunnen opgenomen worden via de televisiegids of vanaf afstand. Wordt een programma gemist of wil de klant het opnieuw zien, dan heeft de klant via TV op aanvraag de mogelijkheid om het programma nogmaals te bekijken. Ondervindt de klant problemen, dan kan de SFR Klantendienst hierbij helpen.

Geweldige Klantendienst
Met een SFR Klantendienst die 24 uur per dag is geopend, geeft SFR dagelijks de beste service aan zijn klanten. Er zijn verschillende telefoonnummers beschikbaar, afhankelijk van het probleem dat de klant ondervindt. Om de SFR groep te contacteren, heeft de klant toegang tot SFR Klantendienst. De uitgebreide opties worden weergegeven op de website op de pagina ‘Klantendienst’. Klanten moeten een categorie selecteren zoals DSL Box of Fibre Box en hierna wordt de klant gevraagd om meer gegevens in te voeren om een zo duidelijk mogelijk beeld van de klant en het probleem te krijgen.

24 uur per dag geopend
SFR Klantendienst is 24 uur dag geopend, zelfs in het weekend en op feestdagen. Zo kunnen klanten dus altijd contact opnemen met de SFR Klantendienst. Eerst wordt geadviseerd om te controleren of het antwoord op de vraag tussen de veelgestelde vragen staat. De meeste antwoorden op vragen van klanten kunnen hier worden gevonden. Medewerkers van de Klantendienst kunnen gecontacteerd worden door in te loggen op de officiële website. Indien er vragen zijn over fiber mobile, dan kan de klant contact opnemen met de SFR Klantendienst op het nummer 0033 6 1000 1900. Zij zijn iedere dag geopend van 09.00 tot 22.00 uur.

SFR TV Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the SFR TV Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *