Stop Wasting Time. Call Through TNT Airways Connection Contact Phone Number Service!
We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call TNT Airways Customer Services Contact Phone Number & save in memory

TNT Airways Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

TNT Airways
De Belgische vrachtluchtmaatschappij TNT Airways heeft als thuishaven Liège Airport in Luik, België. Het is in juni 1999 opgericht en maakte zijn eerste vlucht in 2000. Het moederbedrijf van de vrachtluchtvaartmaatschappij is TNT Express. TNT Airways maakt dagelijks vrachtvluchten van en naar meer dan 65 luchthavens waarvan de meeste in Europa liggen. Het heeft een vloot van 34 vliegtuigen. Liège Airport garandeert en gelooft in uitstekende kwaliteit voor zowel vrachtvervoer als persoonsvervoer in combinatie met een goede TNT Airways klantendienst.

Services van TNT airways
De diensten van de luchthaven zijn erg efficiënt en verlopen uitstekend voor zowel passagiers- als vrachtvervoer. Hierbij komt dat zij ook nog eens voor aantrekkelijke prijzen beschikbaar zijn. De luchthavens zijn volledig uitgerust en bieden verschillende diensten aan de verschillende typen vliegtuigen. TNT airways is erg gemotiveerd en ondergaat constant trainingen om de verwachtingen van haar klanten te overtreffen. Hierdoor wordt dan ook gezegd dat de TNT airways klantendienst uitstekend is. TNT vliegt voornamelijk ’s nachts naar ongeveer 60 bestemmingen in Europa. Het biedt diensten zoals mail, koerier en algemene vracht. TNT verzorgt ook expreszendingen op ieder moment van de dag naar iedere bestemming ter wereld.

TNT airways klantendienst
De klant kan voor algemene vragen de TNT airways klantendienst contacteren op het nummer 04 239 000. Voor faxen kan het nummer 04 239 3999 worden gebruikt, terwijl de klantendienst ook bereikbaar is op het e-mailadres [email protected] Voor vragen over vrachtdiensten, kan men contact opnemen met [email protected] De TNT Express Euro hub is te bereiken op het telefoonnummer 04 239 5000, terwijl voor TNT Airways S.A. Passenger Services het nummer 0239 3455 gebeld kan worden. Is een klant geïnteresseerd in carrièremogelijkheden, dan kan hij/zij op de carrièrepagina zijn/haar cv toesturen. Indien de media contact wenst op te nemen met de communicatiemanager, dan kan dit via het e-mailadres [email protected] Voor de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen, volgt de klant het bedrijf op Twitter, Facebook en YouTube. Ook is de TNT airways klantendienst hierop te bereiken.

Track and Trace
Klanten die gebruik maken van TNT airways, kunnen hun verzending traceren. Hiervoor kunnen zij direct contact opnemen op het nummer 1800 208 9999 of 1800 425 999. Klanten kunnen ook een e-mail sturen naar de TNT airways klantendienst via het contactformulier op de website. Ook zij kunnen de verzending voor de klant controleren. Verder geeft de website de mogelijkheid om potentiële internetfraude te melden aan de TNT airways klantendienst, zodat de kwestie opgelost kan worden.