Stop Wasting Time. Call Through Vanbreda Connection Contact Phone Number Service!
We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Vanbreda Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Vanbreda Opening Times

Monday-Friday

Saturday

Sunday

Vanbreda – dé verzekeringspartner
Vanbreda Risk & Benefits is een grote onafhankelijke verzekeringsmakelaar en consultant in risico’s. Daarnaast is het een toonaangevende partner in verzekeringen in de Benelux. Het bedrijf is in 1937 opgericht en het hoofdkantoor is gevestigd in Antwerpen. In 2014 had het bedrijf 550 medewerkers en een omzet van 81 miljoen euro. Verspreid in België staan 11 kantoren. De Vanbreda klantendienst helpt haar ruim 30.000 cliënten met algemene- en productvragen. Zij hebben een grondige kennis van de activiteiten en risico’s en een doorgedreven technische kennis en dienstverlening zorgt voor een cliëntenretentie van meer dan 95%. Wereldwijd bieden zij een hoogstaande dienstverlening via het Europese partnership EOS RISQ en het internationale partnership Lockton Global.

Zij helpen u bij:
De klant kan bij Vanbreda terecht voor verzekeringsadvies over personen, aansprakelijkheid en patrimonium, voor risk management om een ideale risicofinanciering uit te werken en voor schaderegeling, van contaminatieschade over medische aansprakelijkheid tot bouwschade. Zij ontwikkelen innovatieve producten die de meest recente verzekeringsnoden beantwoorden. Vanbreda geeft een uitgebreid aanbod van diensten op maat. Zo regelen zij voor zowel ondernemingen als particulieren. De Vanbreda klantendienst beantwoord de risicovragen van bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers. Hiernaast biedt het bedrijf verzekeringsadvies voor bedrijfs- en privé-risico’s voor ondernemingen.

Contacteer Vanbreda klantendienst
Om op de hoogte te blijven van het laatste verzekeringsnieuws kan de klant Vanbreda volgen op LinkedIn, Facebook en Twitter. VanBreda heeft 9 kantoren in België die de klant kan bezoeken, bellen of mailen. Hiernaast is het mogelijk om de VanBreda klantendienst online te contacteren via een contactformulier. Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes kan de klant zich inschrijven voor de nieuwsbrief.

Telefoonnummers
Zoals hierboven al aangegeven, heeft het bedrijf 9 vestigingen met daarin een uitstekende Vanbreda klantendienst. EU-ambtenaren kunnen terecht op het kantoor in Brussel en op het telefoonnummer 02 230 16 60. Ondernemingen kunnen terecht op een alternatief kantoor in Brussel en op het telefoonnummer 02 566 99 10. Vanbreda Risk & Benefits in Antwerpen kan gecontacteerd worden op 03 217 67 67 en de afdeling Van Paeschen Verzekeringen op 03 217 62 22. Vanbreda Credino Credit Risks is in Brasschaat op het nummer 03 666 88 65 en Fryns Verzekeringen in Hasselt op het nummer 011 265 51 70. Tenslotte kan de klant voor Ausloos Verzekeringen in Leuven bellen naar het nummer 016 30 07 30, voor Huysmans Verzekeringen in Mechelen naar 015 45 90 90 en voor Geerts Verzekeringen in Rijkevorsel naar 03 314 10 40.

Vanbreda Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Vanbreda Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

1 Comment

  1. RITA CORREMANS

    omgeving Wallisappartement in Lissabon, ruikt naar maffiageld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *