Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call VLM Airlines Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

VLM Airlines Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 04:00PM

Saturday

Close

Sunday

Close

VLM Airlines
VLM Airlines is een Belgische luchtvaartmaatschappij die als ACMI en Charter Operator lijnvluchten uitvoert met 8 Fokker 50 vliegtuigen. Het voert deze vluchten hoofdzakelijk uit naar regionale luchthavens voor Cityjet. Hiernaast zijn er nog 4 toestellen beschikbaar voor overige charter en ACMI-opdrachten. Het bedrijf is opgericht in februari 1992 en de eerste vlucht vond plaats in mei 1993. De lokale hub is Antwerpen Airport. VLM vliegt van Antwerpen, Amsterdam, Luxemburg en Rotterdam naar Manchester, Londen en Jersey en er zijn meer dan 500 vluchten per week. VLM Airlines heeft vele prestigieuze prijzen gewonnen waaronder Regionale Luchthaven van het jaar. De luchthaven staat ook bekend vanwege de uitstekende service die VLM Airlines klantendienst verleent.

Uitgebreid aanbod aan diensten
VLM Airlines heeft een uitgebreid aanbod aan diensten: boekingen, bagage, hulp voor special omstandigheden, huurauto’s, accommodatie, groepsboekingen en reizen met dieren. Deze extra diensten gaan gepaard met een uitstekende VLM Airlines klantendienst die de klant een service wil verlenen die niet snel wordt vergeten. Voor kinderen die alleen reizen, is een service beschikbaar door hen onder hun hoede te nemen en de reis zo veilig en gemakkelijk mogelijk te maken voor zowel het kind als de ouders of verzorgers. De kinderen worden vanaf het inchecken begeleid tot het ophalen op de bestemming. Klanten kunnen ook met dieren reizen en voor de dieren wordt de reis zo comfortabel mogelijk gemaakt, zodat ook zij kunnen genieten van een fijne ervaring.

VLM Airlines klantendienst contacteren
Klanten ontvangen de beste service mogelijk van de VLM Airlines klantendienst. Dit begint al vanaf het boeken van een reis tot op het instappen op het vliegtuig en het arriveren op de plaats van bestemming. Customers are provided with best customer service in wide range of aspects from the point of boarding to leaving them in their destined places. Personen met een handicap, niet-begeleide minderjarigen, patiënten en zwangere vrouwen ontvangen speciale aandacht tijdens de reis en tijdens het reserveren van de reis. Het is wel van belang om aan te geven dat hulp nodig is tijdens het boeken van de vlucht, zodat de VLM Airlines klantendienst de klant zo goed mogelijk kan helpen.

Contactgegevens voor iedere situatie
Voor iedere vraag is het mogelijk voor de klant om contact op te nemen met de VLM Airlines klantendienst. Zij zijn beschikbaar op het nummer 00 32 3 285 68 66. Dit is echter een algemeen nummer. Voor een snelle en directe service, kan de klant contact opnemen op specifieke nummers. De VLM Airlines klantendienst is geopend van 08.00 tot 16.00 uur tijdens werkdagen. Op zaterdag en zondag is de klantendienst gesloten. Verder zijn ze 24 uur per dag te bereiken op het e-mailadres [email protected]

VLM Airlines Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the VLM Airlines Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *