Stop Wasting Time. Call Through Vodafone Connection Contact Phone Number Service!
We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call Vodafone Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Vodafone Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 10:00PM

Saturday

08:00AM - 10:00PM

Sunday

08:00AM - 10:00PM

Vodafone Group – internationale aanbieders van mobiele telefonie
Vodafone is één van de meest toonaangevende aanbieders van mobiele telefonie. De naam staat voor Voice Data Fone. Het moederbedrijf is Vodafone Group en heeft een aantal dochterondernemingen in verschillende landen. Het bedrijf noemt zich qua omzet het grootste mobiele-telecommunicatienetwerkbedrijf ter wereld. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Britse Newbury en zij bieden mobiele netwerken in 42 landen in het Midden-Oosten, Europa en Azië.

In 1982 werd het bedrijf opgericht en in 1985 werd er vanuit de U.K. voor het eerst gebeld. Een bekende Belgische partnernetwerk van Vodafone is Proximus. Het bedrijf Mannesmann werd in 2000 overgenomen door Vodafone voor een bedrag van bijna $203 miljard; het hoogste bedrag dat toen ooit is betaald voor een overname. In 2006 nam het het Turkse Telsim Mobil Telekomunikasyon Hizmetleri over en nam het een belang in de op drie na grootste aanbieder van telefonie in India: Hutchison Essar. Tot 2006 bezat Vodafone Group 25% van de aandelen. In 2006 werd dit verkocht aan Belgacom. Momenteel gebruiken meer dan 400 miljoen kanten het Vodafone netwerk.

Producten en diensten
Vodafone biedt zijn klanten televisie, vast internet en mobiele abonnementen. Hiernaast is een uitgebreid aanbod beschikbaar aan mobiele telefoons met geavanceerde mogelijkheden en waarmee klanten toegang hebben tot internet en e-mail. De belangrijkste functies van de Vodafone telefoons zijn de geavanceerde functies voor voordelige prijzen, toegang tot draadloos internet en touch-screen. Het bedrijf staat bekend om zijn spraak- en berichtdiensten die nationale, internationale en roamingdiensten aanbieden naast een uitstekende Vodafone Klantendienst. Vodafone trekt miljoenen klanten van overal ter wereld met uiteenlopende tarieven en proposities in combinatie met aanbiedingen voor onbeperkt gebruik.

Vodafone Klantendienst is voor iedereen
De Vodafone Klantendienst is bereikbaar voor algemene vragen via het telefoonnummer +44(0) 1635 33251. Geregistreerde klanten en gebruikers van het Vodafone-netwerk worden door de Vodafone Klantendienst gegarandeerd hoge kwaliteit en uitstekende diensten aangeboden. Hoe druk het ook is, Vodafone Klantendienst doet zijn best om iedere kwestie op te lossen. Tussen de veelgestelde vragen kan u controleren of uw vraag hier wordt beantwoord en als alternatief is het mogelijk om online klachten of opmerkingen te plaatsen. Wilt u via e-mail contact opnemen, dan kan dit via de website.

Contacteer Vodafone Klantendienst via Social Media
De Vodafone Klantendienst kan ook gecontacteerd worden via Social Media. Op Twitter kan dit via @VodafoneGroup, op LinkedIn zijn ze via ‘vodafone’ te vinden en op YouTube ‘vodafonemedia’.

Vodafone Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Vodafone Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

2 Comments

 1. Bernard Pask Sr

  Beste, maart/april 2016 waren wij in Malta. Er werd ons 0,70€ aangerekend per SMS. Maart 4X, april 3X.
  Volgens PROXIMUS zou dat te veel zijn. Op factuur staat : “SMS buiten (?) Europa naar Belgie”.
  SMS zou verstuurd zijn van op een ferry !?!?
  Mijn gsm 00 32 476 78 02 88.
  Graag info, beleefde groeten.

Reacties zijn uitgeschakeld.