Calls through 1902 access numbers cost $0.99 per minute including GST (May be higher from mobile or payphones) plus your phone provider’s access charge. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website. You must be 18+ or have the account holders permission. service provided by Halak Online Ltd.

Call Zalando Customer Services Contact Phone Number & save in memory

Auto call recorder

Our service gives you an automatic call record

Zalando Opening Times

Monday-Friday

08:00AM - 08:00PM

Saturday

10:00AM - 06:00PM

Sunday

10:00AM - 06:00PM

Zalando – geschiedenis
Zalando is een webshop voor kleding, schoenen en accessoires. Het bedrijf van Duitse oorsprong is in 2008 opgericht door Robert Gentz en David Schneider. Het hoofdkantoor is gevestigd in Berlijn, maar Zalando is actief op de internationale markten van Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Spanje, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen en Polen. Zalando heeft een internationale Zalando klantendienst opgericht dat deel uitmaakt van de 7.588 werknemers (2014) dat het bedrijf in totaal heeft. In ditzelfde jaar maakte het bedrijf een omzet van € 2.214 miljard waarvan 47.1 miljard winst was. De marktkapitalisatie bedroeg op 31 december 2014 € 6.2 miljard.

Zalando webshop
Zalando heeft een uitgebreide collectie voor alle leeftijdsgroepen; van kinderen tot mannen en vrouwen. De collectie is gevarieerd waardoor klanten met verschillende smaken een uitgebreide keuze hebben. Het unieke product in de Zalando winkels is Jeans; dit merk biedt alle soorten broeken in verschillende modellen zoals boot-cut, skinny, recht en met decoratie voor de casual look. Veel merken zijn beschikbaar in hun eigen online winkels en door de uitgebreide collectie heeft de klant keuze genoeg om iets naar smaak te vinden. De website is ingedeeld in categorieën waardoor de klant overzichtelijk kan navigeren naar de gewenste producten. Kan de klant een bepaald product niet vinden, dan kan deze de Zalando klantendienst contacteren.

Zalando klantendienst contacteren
De Zalando klantendienst wordt in verschillende vormen aangeboden. Op de hulppagina’s kunnen klanten direct een antwoord vinden op hun vraag in de veelgestelde vragen. Het is hier ook mogelijk om een subcategorie te selecteren, zodat de klant sneller een oplossing kan vinden. Betalingen, cadeau- en kortingsbonnen, terugbetalingen en terugsturen en verzendingen worden op aparte pagina’s behandeld om de klant van zo veel mogelijk informatie te voorzien. Voor antwoord op alle vragen kan men op deze manier met de Zalado klantendienst contact opnemen.

Gratis klantendienst
Klanten kunnen voor algemene vragen, of vragen over bestellingen, contact opnemen met de Zalando klantendienst op het nummer 0800 490 80. Deze lijn is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn zij van 10.00 tot 18.00 uur te bereiken. Op de website is een contactformulier aanwezig, waardoor de klant online contact kan opnemen met de Zalando klantendienst. De klant vult hier al zijn/haar gegevens in zoals naam, e-mailadres, onderwerp en een omschrijving en de klantendienst neemt zo snel mogelijk contact op. Hiernaast is het mogelijk om Zalando te volgen via Twitter en Facebook.

Zalando Customer Service exhausting you?

Share with us the experience of the Zalando Australia Services (waiting times, courtesy, professionalism, etc.), the price of customer retention promotions & valuable tips for the benefit of all customers

7 Comments

  1. christiane lauwers

   op 23.12.2016 heb ik een bestelling doorgegeven nr 11003016177831 kl nr 31200857965. vandaag is het 28/12/2016 en deze is nog altijd niet toe-gekomen.
   is het omdat het over een klein pakje gaat, dat dit verloren gaat?

   op gratis nummer bent u niet te bereiken. altijd bezet!

 1. evelien

  Ik zou graag pier One sneakers kopen maat 40 pi911sa03-b12 komen deze nog terug binnen ? aub

 2. Bouitchichi Yassin

  Beste,

  Mijn zoon heeft bij jullie een trui besteld met artikelnummer JA222J03M-801.
  Die is echter niet geleverd. Bij nader inzien zou het zogezegd om een foutief adres gaan. ik heb dit gecontroleerd en ons adres is nochtans correct. Bellen lukt ook al niet op het aangegeven nummer. Ik hoop dan ook dat jullie dit kunnen oplossen.

  Mvg,

  Ruth Janssen

 3. zenasni

  Geachte,
  wij hebben onze bestelling vandaag ontvangen waar voor dank. Maar er onderbreekt mijn bestelling MOQ21NO1P-K1100060000 -Relaxed fit jeans stone blue.
  Gelieve even te bekijken en het nodige doen aub.

  Met vriendelijke groten,

  Zenasni

  Met vriendelijke groeten

 4. Sam van hoof

  Beste ik heb de 25ste een bestelling gedaan en staat sinds die dag “wachtend” bij men bestelling hoe komt dit? Bestelling is betaald.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *