Google Klantendienst

share

Google België Google werd in 1998 opgericht door Larry Page en Sergey Brin, met

Welcome to customer-service.be. We provide a call connection. Please note that we are in no way affiliated with the companies or actual brand listed on this website.

Call ESA TAX CREDIT Customer Services Contact Phone Number & save in memory

ESA TAX CREDIT Opening Times

Monday-Friday

Saturday

---

Sunday

---

Google België

Google werd in 1998 opgericht door Larry Page en Sergey Brin, met het hoofdkantoor in Mountain View, CA. De missie van Google is om de informatie te ordenen en toegankelijk en bruikbaar te maken in een universeel perspectief. Sinds de oprichting in 1998 bediende het miljoenen klanten over de hele wereld. Vandaag de dag is Google aanwezig in meer dan 40 landen met 70 kantoren over de hele wereld, inclusief haar kantoor in België. Achter de hulpprogramma’s die we dagelijks gebruiken, werken meer dan 40.000 Googlers voor ons. Google waardeert zijn klanttevredenheid via de hoogwaardige Google-klantenservice, waardoor elk probleem van de gebruiker snel wordt opgelost.

Google Klantendienst

Ontelbare diensten

Het is echt een moeilijke taak om het aantal door Google geleverde services te tellen. Het is ook niet verbazingwekkend om te stellen dat een service-stop van 5 minuten door Google miljoenen mensen wereldwijd de verliezen brengt en het is letterlijk niet mogelijk om zonder de Google-klantenservice te werken. Google biedt diensten aan in verschillende categorieën, zoals internet, mobiel, zakelijk, media, geo, gespecialiseerd zoeken, thuis en op kantoor, sociaal en innovatief. Het ontwikkelt ook nieuwe diensten door zichzelf aan te passen aan de huidige behoeften en vereisten van de veranderende wereld.

Google Klantendienst

Google Brussel

Met zijn filiaal in Google Brussels bood het bedrijf diensten aan in de lokale taal in België. Het hoofdkantoor van Google in België bevindt zich in Brussel. De Google-klantenservice in België is bereikbaar op het volgende nummer: +32 (0) 2 894 85 45. Andere vragen kunnen rechtstreeks worden geschreven naar Chausse d’Etterbeek 180 Etterbeeksesteenweg. Klanten kunnen echter ook vragen per e-mail verzenden op: reception-be@google.com. België Klanten kunnen contact opnemen met de Google-klantenservice in België voor verschillende vragen en informatie over Google-producten en -services.

Google Klantendienst

Google Customer Service

Klanten die recensies en feedback over de services en producten van Google willen delen, kunnen ook verschillende contactnummers van de Google-klantenservice gebruiken. Voor het registreren van klachten, suggesties, vragen over Google België, kan de klantenondersteuning van Google op elk moment door de klanten worden gebruikt. Klanten kunnen bereiken op: 0800-581-29, gratis telefoonnummer dat 24×7 werkt in het Nederlands en het Frans en de andere klanten van andere plaatsen dan deze kunnen contact opnemen: 1-646-257-4500 dat wereldwijd beschikbaar is. De e-mail-id van klantenondersteuning kan klanten helpen direct contact op te nemen met de supporters die zo snel mogelijk antwoorden. Klanten kunnen op elk gewenst moment contact opnemen met deze gratis nummers om hun twijfels op te lossen met behulp van enkele suggesties van de Google-medewerkers voor klantenservice.

Google Klantendienst

Veelgestelde vragen over Google Belgium

    Hoe werkt ‘Google Zoeken’?

Het Google-zoekmachinealgoritme is zo dynamisch dat er minder mogelijkheid voor ons is om een ​​exact antwoord te geven op de vraag “Hoe Google werkt?”. Google biedt zelf echter enkele richtlijnen aan de gebruiker over hoe bots door Google het internet crawlen, de pagina’s indexeren en bedien het resultaat in SERP. Google-algoritme bestaat hoofdzakelijk uit drie stappen, bijvoorbeeld crawlen, ophalen en weergeven.

Terwijl we het resultaat presenteren, beschouwt Google meer dan 200 factoren als rangorde, afgezien van de kwaliteit van de inhoud zoals paginasnelheid, domeintijdperk, back-linken, gebruikerszoekgedrag, locatie, enzovoort. Google maakt echter niet alle 200 + factoren openbaar.

Voor meer informatie hierover, wordt u geadviseerd om de officiële gids van Google te raadplegen.

    Hoe verdien je geld met Google AdSense?

AdSense is een blog voor het genereren van inkomsten met geld, aangeboden door Google, en het is een uitstekend platform om geld te verdienen met bloggen. Het biedt een breed scala aan tools voor ad publishing. Het belangrijkst; u wordt op tijd online betaald met een notificatie op uw e-mailadres of contactnummer.

De meeste bloggers die er zijn, kiezen in de eerste plaats voor Google AdSense omdat je hiermee je eigen baas kunt worden. Er zijn veel voorbeelden van bloggers die goed verdienen met AdSense.

Dit is hoe AdSense precies werkt;

AdSense werkt via een programma met de naam AdWords – een marketingsysteem waarmee mensen per klik kunnen betalen en waar providers kunnen bieden op specifieke zoekwoorden. Als u bijvoorbeeld zelfgemaakte armbanden wilt verkopen, biedt u op het zoekwoord ‘zelfgemaakte armbanden’ en op basis van het bedrag van uw bod plaatst Google uw advertentie als een zoekresultaat.

AdSense is het bedrag dat u ontvangt van de AdWords-inkomsten. Als iemand op de advertentie klikt, verdien je ongeveer 68% van de klik, terwijl de rest naar Google gaat. En het volgende is van toepassing naarmate uw site meer inhoud bevat; hoe beter Google kan bepalen waar uw site over gaat. Op basis van deze informatie kan het vervolgens vergelijkbare advertenties koppelen aan uw site.

Maar waar mensen vaak fout gaan wanneer ze over AdSense horen, is het in de mening dat het een manier is om snel rijk te worden. In werkelijkheid kost het veel werk om geld te verdienen. U bent er niet van verzekerd dat u veel geld zult verdienen als u zich aanmeldt voor AdSense!

Hoeveel geld u per klik verdient, is duidelijk afhankelijk van veel externe factoren!

Het bedrag dat adverteerders Google betalen voor de betreffende advertentie speelt bijvoorbeeld een rol. Uiteindelijk ontvang je een deel van dat bedrag. Dit is ergens tussen $ 0,02 en $ 14, -. Houd er rekening mee dat dit bedrag vaak lager is dan gehoopt.

Het bedrag dat u gaat verdienen, hangt ook af van het aantal bezoekers dat uw site aantrekt. En waar dit publiek uit bestaat. De advertenties moeten worden afgestemd op de interesses van uw publiek. Als dit niet gebeurt, is de kans dat mensen op de advertentie klikken en daarmee de kans dat u inkomsten genereert via AdSense veel kleiner.
Je kunt gemakkelijk bijhouden hoeveel je hebt verdiend (per dag).

Het is echter moeilijk om een ​​exacte schatting te geven. Alleen Google kan u het antwoord geven op de vraag hoeveel u verdient. Voor elke advertentie wordt een ander bedrag gevraagd en elke adverteerder betaalt een andere prijs.

Maar er is wat spel in dit: sommige sleutelwoorden worden vaker doorzocht dan andere, dus u kunt ook zelf inschatten wat u het meeste zult verdienen.

Bijvoorbeeld: er wordt veel gezocht naar zaken als ” E-mailmarketing ‘of’ Made With Love ‘.

En: hoe populairder het zoekwoord, hoe meer adverteerders willen betalen en hoe meer u verdient als AdSense-uitgever.

Maak je eigen website voor AdSense: Allemaal leuk en leuk, maar je moet natuurlijk wel je eigen website (of blog) hebben. Relevant hierbij is dat je een onderwerp kiest voor je site waar je veel over weet en waar je veel over kunt schrijven (inhoud). En hoe meer je weet hoe je moet rapporteren, hoe meer publiek je trekt en hoe groter de kans dat je er geld mee kunt verdienen.

    Hoe kan ik mijn website indienen op Google?

Als u uw site aan de zoekresultaten van Google wilt toevoegen, hoeft u uw site niet bij Google in te dienen. Google gebruikt software die bekend staat als ‘webcrawlers’ die automatisch het web op een regelmatige basis verkennen om sites te vinden die aan hun index kunnen worden toegevoegd. In feite zijn de meeste websites die in hun zoekresultaten worden vermeld, niet handmatig ingediend voor toevoeging, maar automatisch toegevoegd wanneer hun bots het web crawlen.

    Heeft Google YouTube?

Ja, YouTube hoort bij Google.

Google verwierf de site in het jaar 2006 voor 1,38 miljard euro, en het werkt nu als een van de toonaangevende dochterondernemingen van Google.

YouTube haalt het grootste deel van zijn inkomsten uit Google AdSense, een programma dat advertenties target zoals de inhoud van de site en het publiek. Het overgrote deel van de video’s is open en gratis te bekijken, maar er zijn uitzonderingen, zoals filmverhuur, op abonnementen gebaseerde premiumkanalen en YouTube Red. YouTube Red is een abonnementsservice die advertentieloze toegang tot de website biedt en toegang tot onafhankelijke inhoud die is gemaakt in samenwerking met bestaande gebruikers.

Vanaf februari 2017 worden er echter elke minuut meer dan 400 uur aan YouTube geüpgraded naar YouTube en elke dag wordt er een miljard uur aan content bekeken op YouTube. Vanaf april 2017 wordt de website vermeld als de op één na populairste site ter wereld door ‘Alexa Internet’, een beroemd bedrijf voor webverkeeranalyse.

    Hoe werkt Google Maps?

Google Maps is een webmapping-service met spion-in-the-sky-beelden en straatkaarten, real-time verkeerssituaties. Het verzamelt ook gegevens uit verschillende bronnen en brengt het naar ons.

Een andere belangrijke reden waarom het gegevens verzamelt, is om Google Maps te helpen verbeteren en onderhouden. U zult uiterst verrast zijn om de hoeveelheid gegevens te kennen die door Google worden verzameld.

Google Maps biedt real-time verkeersupdates. Het gebruikt uw gegevens dat is;

Pad
Afstand
Tijd om dichtbij real-time verkeersinformatie te vertellen

Google verzamelt een enorme hoeveelheid offline informatie. De service ‘Google Play’ speelt een essentiële rol bij het verstrekken van meer subjectieve informatie, omdat foto’s en video’s zijn gekoppeld aan Maps. U kunt de Google Maps-gids ook gebruiken voor de hele wereld. Google Maps verzamelt gegevens uit de volgende bronnen:

Street View: op basis van de GPS-coördinaten van voertuigen bestrijkt Google het oppervlak van de Street View-afbeeldingen. Google kan objecten zoals verkeersborden en verkeerssignalen lezen.
Locatievoorzieningen: Google lokaliseert de spotgegevens die door uw Smartphone zijn verkregen. Deze gegevens kunnen waardevol zijn bij realtime verkeersupdates en geschatte huidige verkeerssnelheden.
Maps-partners: Google heeft een partnerschap met een uitgebreide en gezaghebbende gegevensbron met behulp van het Base Maps-partnerprogramma. Een groot aantal bedrijven verzendt gegevens naar Google. Deze gegevens helpen om de basiskaarten up-to-date te houden.
Satellieten: Google Maps voegt ook satellietweergave toe met de samenwerking met Google Earth. Het helpt bij het maken van hoge resolutie foto’s van de planeet.
Google Maps Makers: dit is een andere opmerkelijke manier waarop iedereen zijn lokale kennis kan toevoegen aan Google Maps. Gebruikers kunnen Google’s Maps bewerken met hun bijdrage. U kunt plaatsen, nieuwe wegen toevoegen aan de maker van Google Map.

 

    Welke Google Chrome-versie heb ik?

Hier is hoe je kunt controleren;

Start Google Chrome
Klik op het pictogram in de rechterbovenhoek dat eruit ziet als 3 korte balken
Kies ‘over Google Chrome’ om het versienummer weer te geven

Als dit niet werkt, probeer dan dit alternatief;

Start Google Chrome
Kopieer het volgende webadres: http://www.whatismybrowser.com
Dit helpt u nu een webpagina te openen met de versie van het Chrome dat u gebruikt

Opmerking: voor aanvullende hulp en vragen kunt u hun ondersteuningsformulier indienen of contact opnemen met hun gratis nummer op 0800-581-29

Ze bieden gratis, live, Belgische ondersteuning van maandag tot vrijdag. 08.00 – 17.00 uur

    Wat kan Google Analytics doen?

Google Analytics helpt bedrijven en particulieren om een ​​beter begrip te krijgen van wat er gebeurt op hun websites en mobiele apps.

Deze service wordt aangeboden door Google en traceert informatie over mensen die pagina’s laden, op knoppen klikken en navigeren op de website. Vervolgens worden deze gegevens samengevoegd en samengevat voor de eigenaar van de website, het bedrijf van de mobiele app of de data- / marketinganalist om uit te zoeken hoe deze kunnen verbeteren de app, website, inhoud, ervaring, etc.

In de basis biedt Google Analytics u een grafiek die bezoekers in de loop van de tijd naar een website of mobiele app toont. Met de tool kunt u ook ‘inzoomen’ op de gegevens en naar verschillende subsets van die bezoekers kijken, waar ze vandaan kwamen, welke pagina’s ze hebben bekeken.

Als u de prestaties van uw website wilt controleren en alle ins en outs van uw site wilt verifiëren en wilt leren hoe u Google Analytics kunt gebruiken, hoeft u dit alleen maar te gebruiken met Google!

1.5/5 - (46 stemmen)
Share
Share
Share

12 gedachten over “Google Klantendienst”

  1. Hugo Boelaert

    Why do you guys make it almost impossible to contact you for god’s sake ? Every few months you start a procedure where I have to fill in my details for my own bloody blog and then you make it inaccessible for days with ‘redirecting’ and nothing to do about it what is it with you netnazi’s ? I fucking hate your arrogance and ineptitude

  2. I’ve hated there arrogance too, not one person could explain too me about my privacy-statement. I deleted all the Google s**t, no answers, no glory. They are really corrupt and they make sure you’ll do as they say. I never agreed the latest user-agreement, but still they used me for partner-commercials. They told too Belgian Media that the user could’ve chosen not to agree but i didn’t agree and I couldn’t use google search (don’t need account) for several months, and then all over sudden, i could use it again, with THEIR privacy-agreement!!!!

  3. van aerschot jose

    Beste
    Ik ontvang de laatste paar maanden telefonische oproepen van firmas voor de bvba Lamorin die mijn telefoonnummer gebruiken op hun site.
    Ik ben gepensionneerd en heb geen zin om steeds lastig gevallen te worden.Mijn privé nummer is 016.256690 en zou graag hebben dat dit nummer dringend van Google zou verwijdert worden.Dank U

  4. I think I am going to buy Apple. And I hope for a Eueropean searchmachine. Apperently Google thinks that Antwerp is in the Netherlands, and so many other things that go wrong. Never liked you . Smile

  5. franky vanden broecke

    geachte
    hoe komt het dat wij ,nu google .nl krijgen ,inplaats van google belgie??
    dit is nu reeds een paar dagen zo,zijn jullie hiervan op de hoogte aub?
    dit is van de ene dag op de ander zomaar veranderd!
    ik vind dit erg vervelend.
    mvgr.

  6. Pieter Hendrickx

    mijn blog peter2011 werd door google zomaar geblokkeerd wegens gevaar van “misleidende site” er staat een ander sitenaam op vermeld. Probeer die blokkering weg te laten halen, maar google vertikt het om te reageren op diverse reacties.. Ga dit probleem toch even melden bij Testaankoop als abonnee, om raad vragen en mij collega’s van Fod communucatie even contacteren.. Hebben lullie ook al dergelijke dingen ervaren. Via Firefox blijft deze site wel veilig toegankelijk Ga dus mijn vrienden vie Facebook oproepen om mijn blog via Firefox of een andere browser te bezoeken en google links te laten liggen…

  7. Pieter Hendrickx

    mijn blog peter2011 werd door google zomaar geblokkeerd wegens gevaar van “misleidende site” er staat een ander sitenaam op vermeld. Probeer die blokkering weg te laten halen, maar google vertikt het om te reageren op diverse reacties.. Ga dit probleem toch even melden bij Testaankoop als abonnee, om raad vragen en mij collega’s van Fod communucatie even contacteren.. Hebben lullie ook al dergelijke dingen ervaren. Via Firefox blijft deze site wel veilig toegankelijk Ga dus mijn vrienden vie Facebook oproepen om mijn blog via Firefox of een andere browser te bezoeken en google links te laten liggen…

  8. Andrea fasciocco

    Hey hello
    Wel ik heb een probleem ik kan niet meer op mijn email aanmelden ik weet de code niet meer er is een nummer opgelinkt maar die gebruik ik niet leer net als de backup mails ik kan er egter niet opgeraken
    Help mij wat kan ik hier aan doen om dat te verhelpen
    Kosten wat kost moet ik mijn mail terug hebben

  9. Stefaan Colpaert

    Beste,

    Ik ben een arts/internist met praktijk ter Veldstraat 3 8200 Brugge 2.
    Ik merk dat m’n praktijk niet terug te vinden is op google maps,
    terwijl de praktijk van collegae artsen in diezelfde straat dat wel zijn.

    Onder welke voorwaarden kan hieraan verholpen?

  10. Ik heb sinds vandaag problemen om mijn mails te ontvangen. ik laat deze binnen komen in windows live mail. In google kan die natuurlijk nog wel bekijken maar volgens mij ligt het probleem van de server ergens bij jullie want normaal staat alles juist ingesteld. HOe kan ik jullie nu contacten? al mijn mappen staan in windows live mail.

  11. Ghislain Dewolf

    Ik ben eigenaar van de woning Waversesteenweg 142 te 1560 Hoeilaart.
    Via deze weg wil ik vragen om de vervaging van mijn woning gedaan willen maken
    Hoe en wie kan mij daarbij helpen?
    Graag een seintje
    Met vriendelijke groet,
    Ghislain Dewolf

  12. Rogge Maximin

    Hallo,

    Het gaat namelijk om (infobel dat bij de resultaten zit op mijn naam), heel mijn adres staat erop en wil graag dat dat word verwijderd, heb hun ook al gecontacteerd maar blijkbaar is het nog niet helemaal weg en is het nog te zien bij Google.

    Mvg

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Google België Google werd in 1998 opgericht door Larry Page en Sergey Brin, met

More From Categories

Vorige
Volgende
Scroll naar boven